6. april 2024 12:56

SNS i SPS počeli prikupljanje potpisa za beogradske izbore u Zemunu

Izvor: TANJUG

podeli vest

SNS i SPS počeli prikupljanje potpisa za beogradske izbore u Zemunu

Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

BEOGRAD - Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije počele su danas u Zemunu prikupljenje potpisa za podršku izbornoj listi koja će se zvati "Aleksandar Vučih - Beograd sutra", sa nazivima koalicionih partnera sa kojima će zajedno učestvovati na beogradskim izborima 2. juna.

U opštinskom odboru SNS-a u Zemunu potpis podrške daće i predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić.

Potpis podrške daće i predsednik SPS Ivica Dačić u svojim stranačkim prostorijama.

Potpise podrške dali su potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić, kao i članovi Predsedništva Marija Zdravković, Zlatibor Lončar, Tomislav Momirović, Darija Kisić.

Naprednjaci su danas tačno u podne počeli prikupljanje potpisa podrške za predaju izbornih lista za beogradske izbore u više opštinskih odbora, a veliki broj građana došao je da pruži podršku ovoj listi.

SNS počela da prikuplja potpise na Savskom vencu

Srpska napredna stranka, sa koalicionim partnerima, počela je danas da prikuplja potpise podrške za beogradske izbore u više gradskih opština, a pored Zemuna i Obrenovca, i na Opštini Savski Venac.

U prostorijama Opštinskog odbora Savski venac, potpis podrške dali su potpredsednici Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, Irena Vujović, članovi Predsedništva SNS Jelena Tanasković, Goran Vesić i Nebojša Bakarec. Prisutni su i Dubravka Đedović Handanović, funkcioner Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić, predsednik Opštine Savski venac Miloš Vidović, državni sekretar ministarstva za sport Marko Kešelj.

U opštini se okupio i veliki broj građana koji su došli da potpisima podrže listu oko SNS. 

SNS počela prikupljanje potpisa podrške u Obrenovcu za BG izbore

Srpska napredna stranka (SNS) počela je danas sa koalicionim partnerima u opštinskom odboru stranke u Obrenovcu da prikuplja potpise podrške za beogradske izbore za izbornu lustu "Aleksandar Vučić-Beograd sutra".

U opštinskom odboru SNS u Obrenovcu zajedničkoj listi su među prvima podršku potpisima dali predsednik SNS Miloš Vučević kao i članovi Predsedništva stranke Arno Gujon, Marko Đurić i Miroslav Čučković, kao član Glavnog odbora Aleksandar Mirković. Pored njih potpis podrške su dali i predsednik Gradskog odbora Socijalističke Partije Srbije (SPS) Nikola Nikodijević, kao i Dejan Tomašević.

Veliki broj građana došao je da pruži podršku svojim potpisom naprednjacima. Za predaju izbornih lista potrebno je prikupiti najmanje 3000 overenih potpisa građana.