30. novembar 2023 14:48

TOB-u dodeljena nagrada za doprinos razvoju održivog turizma

Izvor: TANJUG

podeli vest

TOB-u dodeljena nagrada za doprinos razvoju održivog turizma

Foto: TOB

NOVI SAD - Turističkoj organizaciji Beograda (TOB) dodeljena je nagrada za doprinos razvoju održivog gradskog turizma Grada Beograda, na svečanosti upriličenoj sinoć povodom stogodišnjice Novosadskog sajma,

Kako je saopštio TOB, na danas otvorenom 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, Turistička organizacija Beograda će do 2. decembra predstaviti turističku ponudu naše prestonice sa akcentom na zimski i novogodišnji program.

„Sajam u Novom Sadu je i prilika za nastavak razgovora o kreiranju asocijacije gradova u turizmu našeg regiona započete na Beogradskom turističkom forumu“, rekao je direktor TOB Miodrag Popović, koji je već prvog dana razgovarao sa predstavnicima turističkih organizacija Novog Sada, Banjaluke, Trebinja, Zapadne Srbije, Novog Pazara.

Sajam ove godine okuplja oko 240 izlagača iz zemlje i inostranstva, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, banje, hotele iz Srbije, Crne Gore, koja je ove godine zemlja partner, BiH, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Severne Makedonije, Nepala, Kemruna, Italije.

Sajam obuhvata i MEKST konferenciju posvećenu studentima i danima karijere.