19. mart 2024 11:40

RAS: Prijave za sajam vina u Londonu otvorene do 21. marta

Izvor: TANJUG

podeli vest

RAS: Prijave za sajam vina u Londonu otvorene do 21. marta

Foto: Shutterstock.com/Delpixel, ilustracija

BEOGRAD - Vinari zainteresovani da na predstojećem međunarodnom sajmu vina "London wine fair" učestvuju u okviru nacionalnog štanda Srbije, mogu da se prijave do četvrtka, 21. marta, objavila je danas Razvojna agencija Srbije (RAS).

RAS zajedno sa Privrednom komorom Srbije organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda naše zemlje na ovom sajmu, koji će se održati od 20. do 22. maja ove godine.

Sajam vina u Londonu je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina u Velikoj Britaniji i Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca.

Kao najveći sajam pića u Velikoj Britaniji, londonski sajam vina, više od 40 godina, privlači desetine hiljada kupaca iz svih barova, restorana, supermarketa, distributera na tri dana umrežavanja, obrazovanja i otkrivanja.

Osim vina, piva i cidera, na sajmu će biti predstavljene i druge kategorije pića, kao što su sake, pića sa niskim procentom alkohola, kao i bezalkoholna pića.

Zainteresovani privrednici tekst javnog poziva, kao i spisak prateće dokumentacije, mogu naći na sajtu Razvojne agencije Srbije.