21. februar 2024 10:45

Putevi Srbije predstaviće prednosti usluga na 45. Međunarodnom sajmu turizma

Izvor: TANJUG

podeli vest

Putevi Srbije predstaviće prednosti usluga na 45. Međunarodnom sajmu turizma

Foto: PUTEVI SRBIJE

BEOGRAD - Javno preduzeće "Putevi Srbije" će na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstaviti prednosti i mogućnosti elektronske naplate putarine, integrisanog sistema naplate Otvoreni Balkan i elektropunjača.

Iz JP "Putevi Srbije" su saopštili da će u hali 1 Beogradskog sajma u periodu od 22. do 25. februara nastaviti sa promocijom edukativnih kampanja koje sprovode u cilju podizanja svesti o bezbednosti u saobraćaju među kojima su "Tri sekunde ceo život", "Ne vozi zaustavnom trakom, ne zaustavljaj život", "Znak znači život", "Ne blokiraj zaustavnu, ne zaustavljaj život" i "Ne uništavaj saobraćajni znak, Znak znači život".

Posetioci izložbenog prostora JP "Putevi Srbije" će moći da zaključe ugovor o kupovini ili izvrše dopunu uređaja za elektronsku naplatu putarine, prekonfigurišu Tag uređaj na "Open Balkan ETC" i time dodatno olakšaju svoje putovanje.

U saopštenju je zaključeno da pored korisnih informacija i različitih sadržaja, posetioce sajma svakog dana očekuju promotivne akcije i druga iznenađenja.