Mihajlović: Od marta radovi na deonici Surčin-Obrenovac

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je najavila danas da će 1. marta početi radovi na gradnji autoputa Surčin - Obrenovac, koja će biti završena u novembru 2019.

17 Februar 2017 12:10
Mihajlović:Od marta radovi na deonici Surčin-Obrenovac

BEOGRAD - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je najavila danas da će 1. marta početi radovi na gradnji autoputa Surčin - Obrenovac, koja će biti završena u novembru 2019.

Mihajlović je na konferenciji za novinare u vladi povodom realizacije kinskih i ruskih infrasturkturnih projekata, rekla da je ukupna vrednost infrastrukturnih projekata sa Kinom 2,44 miliona dolara, od čega je 1,44 milijarde dolara vrednost projekata u oblasti saobraćaja...


Posledice ako se kasni sa povlačenjem kredita

Vlada Srbije je u januaru donela odluku da firme koje uzimaju kredite, poput Koridora Srbija, Puteva Srbije, Srpskih železnica i drugih, svakog 20. u mesecu daju izveštaj o povlačenju kredita, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Na konferenciji za novinare u vladi, povodom realizacije kineskih i ruskih infrastrukturnih projekata, ona je rekla da Ministarstvo ima potpuno pravo da obustavi subvencije za te kompanije, ako to nije u skladu sa predviđenom dinamikom.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane