Nedimović: Posebna pažnja prerađivačkoj industriji

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas, tokom posete privrednom gazdinstvu “Ćirić Agro” u Titelu, da resorno ministarstvo veliku pažnju posvećuje upravo razvoju prerađivačke industrije, koja je jedan od kanala kako možemo da plasiramo višak poljoprivrednih proizvoda.

17 Mart 2017 14:56
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas, tokom posete privrednom gazdinstvu "Chirić Agro" u Titelu, da resorno ministarstvo veliku pažnju posvećuje upravo razvoju prerađivačke industrije, koja je jedan od kanala kako možemo da plasiramo višak poljoprivrednih proizvoda.

TITEL - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas, tokom posete privrednom gazdinstvu “Ćirić Agro” u Titelu, da resorno ministarstvo veliku pažnju posvećuje upravo razvoju prerađivačke industrije, koja je jedan od kanala kako možemo da plasiramo višak poljoprivrednih proizvoda.

“Na tome instistiramo, a ovih dana razvijamo posebne linije finansiranja. Sistemi kao što je ovaj i njemu slični, biće pod posebnim režimom u okviru Ministarstva i sve mere koje će od utorka ili srede biti na raspolaganju poljoprivrednicima idu u tom pravcu”, rekao je Nedimović novinarima.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane