Ove godine 700 studenata više na tehničkim fakultetima

Ove godine na fakultete tehničkih nauka biće primljeno 700 studenata više, najavio je premijer Aleksandar Vučić i istakao da će država obezbediti novac za start ap kompanije i podršku IT sektoru.

20 Mart 2017 15:12
"Šnajder Elektrik DMS" je najveća kompanija u regionu, jedina je apsolutni vlasnik svog prizvoda i ima ogroman potencijal za rast, izjavio je danas direktor kompanije Dragan Popović.

Radnici da ne brinu, izguraćemo MSK, Azotaru i Petrohemiju
Premijer Vučić poručio je da radnici MSK, Azotare i Petrohemije ne moraju da brinu, jer će vlada "izgurati" rešenje za te kompanije, ma koliko bilo teško. "Najvažnije u ovom trenutku je da radnici MSK, Azotare i Petrohemije ne moraju da budu zabrinuti. Stvari će nam u narednom periodu ići na ruku što se tiče svih cena", objasnio je on u izjavi novinarima.

NOVI SAD - Ove godine na fakultete tehničkih nauka biće primljeno 700 studenata više, najavio je premijer Aleksandar Vučić i istakao da će država obezbediti novac za start ap kompanije i podršku IT sektoru.

Vučić je, prilikom posete kompaniji Šnajder Elektrik DMS u Novom Sadu, rekao da je najvažnije stalno povezivanje i pronalaženje zajedničkog interesa između obrazovanja i privrede.


I Medvedev me pitao za naš Nordeus

Ilustrujući koliko je važno da imamo znatno više IT strucnjaka, premijer Vučić novinarima ispričao kako se ruski premijer Medvedev raspitivao o našoj kompaniji Nordeus.

Prilikom boravka u Rusiji, premijer je, kaže, imao susret s predstavnicima najvećih IT kompanija koje rade u Rusiji.


Šnajder Elektrik-kompanija sa ogromnim potencijalom za rast

Šnajder Elektrik DMS" je najveća kompanija u regionu, jedina je apsolutni vlasnik svog prizvoda i ima ogroman potencijal za rast, izjavio je danas direktor kompanije Dragan Popović.

Popović je, nakon što je razgovarao sa premijerom Vučićem i ministrima u vladi, koji su posetili kompaniju, rekao da su gosti dobili uvid u sve što rade u Šnajder Elektriku ali i mogućnost da svojim predlozima pomognu, u okviru kampanje koju vlada vodi za prepoznavanje značaja IT sektora.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ALEKSANDAR VUCIC

vrh strane