Otvorena ordinacija za medicinsko veštačenje u Raškoj

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin otvorio je danas ordinaciju za medicinsko veštačenje u kojoj će lekari PIO fonda vršiti specijalističke preglede i tom prilikom naveo da ministarstvo postoji da bi bilo na raspolaganju ljudima i što bliže korisnicima.

20 Mart 2017 16:40
Zahvaljujući povećanom zapošljavnju i boljem radu privrede, odnosno većem broju prijavljenih na obaveznu evidenciju PIO fonda zaključno sa 17. martom u kasu PIO fonda uplaćeno je 1,8 miliijardi dinara više nego što je bilo predviđeno planom za ovu godinu

RAŠKA - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin otvorio je danas ordinaciju za medicinsko veštačenje u kojoj će lekari PIO fonda vršiti specijalističke preglede i tom prilikom naveo da ministarstvo postoji da bi bilo na raspolaganju ljudima i što bliže korisnicima.

Kako je rekao, to znači da će u Raškoj, u kojoj živi 5.160 penzionera i još blizu 7.000 osiguranika, moći da se obavlja veštačenje za tuđu negu i pomoć.


U kasu PIO fonda uplaćeno 1,8 milijardi dinara više

Zahvaljujući povećanom zapošljavnju i boljem radu privrede, odnosno većem broju prijavljenih na obaveznu evidenciju PIO fonda zaključno sa 17. martom u kasu PIO fonda uplaćeno je 1,8 miliijardi dinara više nego što je bilo predviđeno planom za ovu godinu, izjavio je Vulin.

Kako je rekao, to je povećanje za oko 2,3 odsto.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane