Zaharova: U Crnoj Gori postoji neprijateljski odnos prema ruskim državljanima

Rusija ne isključuje moguće provokacije ruskih građana u Crnoj Gori, njihovo hapšenje pod sumnjivim okolnostima ili izručenje trećim zemljama, izjavila je danas portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

20 April 2017 20:52

MOSKVA - Rusija ne isključuje moguće provokacije ruskih građana u Crnoj Gori, njihovo hapšenje pod sumnjivim okolnostima ili izručenje trećim zemljama, izjavila je danas portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

"Sitacija u Crnoj Gori je očigledno, nepovoljna za Ruse", rekla je Zaharova, preneo je TAŠ...


Crna Gora: Optužbe Moskve - nastavak specijalnog rata

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore odbacilo je danas kao neutemeljene optužbe o "antiruskoj histeriji" u Crnoj Gori koje je, na konferenciji za medije, iznela portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"Nije zabeležen nijedan slučaj da je bilo koji ruski biznismen ili turista doživeo neprijatnost u Crnoj Gori, niti u našoj zemlji postoji bilo kakav vid neprijateljskog raspoloženja prema ruskom narodu. U to mogu da se uvere hiljade ruskih građana koji i na današnji dan borave u našoj zemlji", navodi se u reagovanju MSP Crne Gore...

Foto/ Twitter.com

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane