Dačić: Srbija je potresena napadom u srcu Pariza

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je telegram saučešća svom francuskom kolegi Žan-Marku Erou povodom terorističkog napada u Parizu, poručivši da je Srbija potresena noćašnjim napadom u srcu Grada svetlosti i saoseća s bolom porodice stradalih i njihovim prijateljima.

21 April 2017 13:48

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je telegram saučešća svom francuskom kolegi Žan-Marku Erou povodom terorističkog napada u Parizu, poručivši da je Srbija potresena noćašnjim napadom u srcu Grada svetlosti i saoseća s bolom porodice stradalih i njihovim prijateljima.

"U ime Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće građanima Pariza i francuskom narodu. Srbija je potresena napadom u srcu Grada svetlosti i saoseća s bolom porodica stradalih i njihovim prijatelima. Nažalost, jasno je da terorizam ne poznaje granice u širenju straha nasiljem, ciljajući nevine žrtve", naveo je ministar Dačić.

Foto Tanjug/ O.Toskić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane