Na sajmu o vetroenergiji, solarnoj energiji, onoj iz otpada

U Beogradu je danas počeo Četvrti sajam "RENEXPO Water&Energy Western Balkans" na kojem izlaže oko 100 izlagača, a očekuje se da će ta trodnevna manifestacija okupiti i više od 2.5000 stručnjaka iz oblasti energetike i vodoprivrede iz čitavog regiona Evrope.

25 April 2017 14:36
U Beogradu je danas počeo Četvrti sajam "RENEXPO Water and Energy Western Balkans" na kojem izlaže oko 100 izlagača, a očekuje se da će ta trodnevna manifestacija okupiti i više od 2.5000 stručnjaka iz oblasti energetike i vodoprivrede iz čitavog regiona Evrope.

BEOGRAD - U Beogradu je danas počeo Četvrti sajam "RENEXPO Water&Energy Western Balkans" na kojem izlaže oko 100 izlagača, a očekuje se da će ta trodnevna manifestacija okupiti i više od 2.5000 stručnjaka iz oblasti energetike i vodoprivrede iz čitavog regiona Evrope.

Teme više od 400 konferencija, okruglih stolova i pratećih programa koji će biti održani od 25. do 27. aprila biće hidroenergija, vetroenergija, biogas, čvrsta biomasa, solarna elektrane, upravljanje otpadom, proizvodnjom električne energije iz otpada, otpadne vode, kao i voda za piće i zaštita od poplava.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

STAND

vrh strane