Brnabić: Blumberg nije preneo izjavu, već svoje tumačenje

Premijerka Ana Brnabić je, povodom intervjua koji je dala agenciji Blumberg, kada je preneto da je rekla da bi Srbija - ako bi morala da bira izmedu Rusije i Evropske unije - izabrala EU, izjavila da Blumberg nije preneo njenu izjavu već tumačenje njene izjave.

17 Jul 2017 22:26

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić je, povodom intervjua koji je dala agenciji Blumberg, kada je preneto da je rekla da bi Srbija - ako bi morala da bira izmedu Rusije i Evropske unije - izabrala EU, izjavila da Blumberg nije preneo njenu izjavu već tumačenje njene izjave.

Ona je istakla da u međunarodnim krugovima niko nije postavio pitanje Srbiji da bira između Rusije i EU.


Ima prostora za povećanja plata i penzija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da je za povećanje plata i penzija, ali nije želela da precizira za koliko procenata bi bilo to povećanje.

Gostujući na RTS, ona je rekla da će o tome razgovarati sa ministrom finansija Dušanom Vujovićem, da se vidi u kolikom je to opsegu moguće i uz ostavljanje dovoljno novca za kapitalne investicije.


Verujem da ću izdržati pun mandat

Vlada radi kao tim, rekla je premijerka Ana Brnabić, navodeći da ne oseća kao hendikep to što iza nje ne stoji nijedna politička partija.

Gostujući na RTS premijerka je rekla da veruje da će izdržati pun mandat na tom mestu.

Foto Tanjug/Z.Žestić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane