Vesić: Obnovljeno još jedno dečje igralište na Vračaru

Mališani sa opštine Vračar dobili su još jedno obnovljeno dečje igralište koje se nalazi između ulica Mileševcka, Hadži Ruvimova, Požarevačka i Tomaša Ježa, a prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića to je 40. dečje igralište koje je od početka ove godine obnovljeno na teritoriji grada Beograda.

17 Oktobar 2017 15:06
Mališani sa opštine Vračar dobili su još jedno obnovljeno dečje igralište koje se nalazi između ulica Mileševcka, Hadži Ruvimova, Požarevačka i Tomaša Ježa, a prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića to je 40. igralište koje je od početka ove godine urađeno na teritoriji grada Beograda.

BEOGRAD - Mališani sa opštine Vračar dobili su još jedno obnovljeno dečje igralište koje se nalazi između ulica Mileševcka, Hadži Ruvimova, Požarevačka i Tomaša Ježa, a prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića to je 40. dečje igralište koje je od početka ove godine obnovljeno na teritoriji grada Beograda.

"Ovde je postojalo dečje igralište koje je imalo dva rekvizita koja nisu baš bila u najboljem stanju. Mi smo sada ovo igralište rekonstruisali po svim standardima po kojima radimo dečja igralište na teritoriji grada Beograda", rekao je Vesić novinarima.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane