Glavaš: Dete upalo u otvor za ugalj, ne u šaht

Sekretar za vanredne situacije grada Beograda Darko Glavaš rekao je da je dete koje je oko 19 sati povređeno na Obilićevom vencu, u centru Beograda, upalo u odvod za ugalj, a ne u šaht, kao i da je "mališan imao samo blaže povrede".

19 Novembar 2017 09:52
Nešto posle 19 časova dete je upalo u šaht na Obilićevom vencu, nakon čega je preveženo u dečju bolnicu u Tiršovoj.

BEOGRAD - Sekretar za vanredne situacije grada Beograda Darko Glavaš rekao je da je dete koje je oko 19 sati povređeno na Obilićevom vencu, u centru Beograda, upalo u odvod za ugalj, a ne u šaht, kao i da je "mališan imao samo blaže povrede".

"To je otvor za ugalj i za dodatno osvetljavanje samih podrumskih prostorija. Pre svega, žao mi je zbog svega što se desilo mališanu. Mališanu želim brz oporavak. A sutra će već ekipe inspekcije izaći na teren, kako bi adekvatno sankcionisale skupštinu stanara, kojoj pripada taj otvor za utovar uglja i za dodatno osvetljavanje podrumskih prostora", rekao je Glavaš Tanjugu...


Dečak povređen na Obilićevom vencu bez vidljivih povreda

Dečak, koji je sinoć upao u otvor za ugalj na Obilićevom vencu, iz predostrožnosti je prevezen u dečju kliniku "Tiršova", izjavila je portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

Ona je dodala da je devetogodišnji dečak, kad je stigao na kliniku, nije imao vidljivih povreda...


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane