Ćirić: Javni dug ugrožava standard budućih generacija

Poslanici Demokratske stranke će biti protiv usvajanja predloga budžeta za 2018. godinu, rekao je šef poslaničke grupe te stranke Goran Ćirić i ukazao da je javni dug od 2012. godine do danas porastao za deset milijardi dinara, a da vlada nije podnela plan na koji način će rešiti to pitanje.

07 Decembar 2017 16:16
Poslanici Demokratske stranke će biti protiv usvajanja predloga budžeta za 2018. godinu, rekao je šef poslaničke grupe te stranke Goran Chirić i ukazao da je javni dug od 2012. godine do danas porastao za deset milijardi dinara, a da vlada nije podnela plan na koji način će rešiti to pitanje.

BEOGRAD - Poslanici Demokratske stranke će biti protiv usvajanja predloga budžeta za 2018. godinu, rekao je šef poslaničke grupe te stranke Goran Ćirić i ukazao da je javni dug od 2012. godine do danas porastao za deset milijardi dinara, a da vlada nije podnela plan na koji način će rešiti to pitanje.

Ćirić je na konferenciji za novinare kazao da je vlast obavezna da onog trenutka kada javni dug "prebaci" iznos od 45 odsto učešća u BDP, podnese jasan plan skupštini i javnosti na koji načih će rešiti pitanje javnog duga.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane