Brnabić: O rekonstrukciji vlade sa mojim timom i predsednikom

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će o rekonstrukciji vlade razgovarati sa svojim timom, kao i sa predsednikom Republike kao predsednikom najjače stranke, koja u parlamentu pruža podršku vladi, ali da o tome u medijima - neće govoriti.

13 Mart 2018 15:12
Srbija treba posebno da se sprema za Evropske univerzitetske igre, biće potrebna značajna ulaganja u infrastrukturu i sportsku infrastrukturu, ali sve to će ostati našim klubovima i sportistima, izjavila je danas predsednica vlade Srbije Ana Brnabić.

BEOGRAD - Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će o rekonstrukciji vlade razgovarati sa svojim timom, kao i sa predsednikom Republike kao predsednikom najjače stranke, koja u parlamentu pruža podršku vladi, ali da o tome u medijima - neće govoriti.

"Divim se vašoj upornosti da me svaki put to pitate, isto ću biti toliko uporna i reći ću da o rekonstrukciji vlade neću pričati u medijima, to je jedna tema za koju mislim da ne treba da bude deo estrade. Tako da, kad budemo imali konkretne informacije da kažemo medijima, čućete, a do tada, neću razgovarati o tome sa medijima", rekla je predsednica vlade, odgovarajući na novinarsko pitanje.


Evropske univerzitetske igre velika stvar za Srbiju

Srbija treba posebno da se sprema za Evropske univerzitetske igre, biće potrebna značajna ulaganja u infrastrukturu i sportsku infrastrukturu, ali sve to će ostati našim klubovima i sportistima, izjavila je danas predsednica vlade Srbije Ana Brnabić.

Evropske univerzitetske igre, koje će se održati u Beogradu 2020. godine velika su stvar za Srbiju, smatra predsednica vlade i ističe da se moramo posebno spremiti za to takmičenje.


Ministar imao druge obaveze, ali podržava BFI

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas novinarima, a odgovarajući na pitanje zašto ministar kulture nije sinoć bio na dodeli nagrada Festivala igre, da je Vladan Vukosavljević imao ranije dogovorene obaveze, ali je dodala da njegovo ministarstvo sredstvima podržava taj festival i da će se to nastaviti.

"Obaveštena sam da je imao druge ranije dogovorene obaveze sinoć, zbog čega nije bio na dodeli nagrade na Beogradskom festivalu igre, koji je, saglasna sam, jedan od najvažnijih kulturnih i kultnih događaja u Beogradu", rekla je Brnabić, odgovarajući na novinarsko pitanje.


Brnabić zadovoljna,veliki broj kanadskih privrednika u SRB

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, razgovarala je danas sa novoimenovanom ambasadorkom Kanade u Srbiji Ketlin Čaba i tom prilikom istakla da je veoma zadovoljna velikim brojem kompanija koje posluju u Srbij, jer to, kako je rekla, govori o dobrom prvrednom ambijentu.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, sagovornice su zaključile da postoji pozitivna dinamika u bilateralnim odnosima dve zemlje ostvarena kroz obnovu političkog dijaloga i dobru privrednu saradnju.

Foto Tanjug Video

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane