Brnabić: IMT uspešno prodat, prvi traktor na sajmu u maju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da, posle današnje uspešne prodaje Industrije mašina i traktora (IMT) Beograd indijskom proizvođaču "Tafe", očekuje ponovno pokretanje proizvodnje traktora u Srbiji.

02 April 2018 15:05
Izdat je nalog za rušenje objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku koji je građen bez dozvole, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić.

BEOGRAD, - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da, posle današnje uspešne prodaje Industrije mašina i traktora (IMT) Beograd indijskom proizvođaču "Tafe", očekuje ponovno pokretanje proizvodnje traktora u Srbiji.

"Moja želja i namera je da na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu u maju imamo predstavljen IMT traktor", rekla je Brnabić za Tanjug.


Adresni registar do oktobra,imena za ulice do polovine 2019.

Srbija će do 1. oktobra dobiti ažuriran adresni registar i sve kuće u Srbiji do polovine 2019. godine imaće istaknute ulice i brojeve, najavila je danas premijerka Ana Brnabić.

Ona je rekla novinarima da će tako više od tri miliona ljudi dobiti kućne brojeve i adrese.


Izdat nalog za rušenje objekta na Pančićevom vrhu

Izdat je nalog za rušenje objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku koji je građen bez dozvole, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić.

Premijerka je istakla da je taj postupak u toku i da je zakon isti za sve bez obzira da li se neko zove "Ana, Zorana ili Jelena...".Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

MIHAJLOVIC I BRNABIC

vrh strane