IPARD u Srbiji podržava i Komercijalna banka

IPARD projekat u Srbiji podrzaće i Komercijalna banka pružanjem određenih pogodnosti poljoprivrednicima jer je prepoznala značaj ovog projekta za razvoj agrobiznisa u Srbiji, poručio je danas zamenik direktora Sektora za poslove sa mikro i agro klijentima Komercijalne banke Ivica Mišić.

17 Maj 2018 15:50
IPARD u Srbiji podržava i Komercijalna banka

BEOGRAD - IPARD projekat u Srbiji podrzaće i Komercijalna banka pružanjem određenih pogodnosti poljoprivrednicima jer je prepoznala značaj ovog projekta za razvoj agrobiznisa u Srbiji, poručio je danas zamenik direktora Sektora za poslove sa mikro i agro klijentima Komercijalne banke Ivica Mišić.

Mišić je na Panelu "Finansiranje IPARD investicija - izazovi" koji se održava u okviru Sajma poljoprivrede u Novom Sadu rekao je da je ta banka prepoznala IPARD fondove kao nesto što će uticati na dinamičniji razvoj agrobiznisa u Srbiji. "Komercijalna banka u nizu svojih proizvoda koji su namenjeni razvoju poljioprivrednih gazdinstava je prepoznala IPARD fondove kao nešto što će uticati na dinamičniji razvoj agrobiznisa u Srbiji, prvenstveno u poljoprivrednoj proizvodnji", rekao je Mišić.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane