Čadež: Podrška Evrokomore bržoj integraciji Zapadnog Balkana

Predsednik PKS Marko Čadež rekao je danas u Sofiji da Asocijacija evropskih komora, Evrokomora, podržava što bržu integraciju zemalja Zapadnog Balkana u EU, ali tako da kompanije i privrede tih zemalja počnu odmah da osećaju boljitak.

17 Maj 2018 20:36
Predsednik PKS Marko Čadež rekao je u Sofiji da Asocijacija evropskih komora, Evrokomora, podržava što bržu integraciju zemalja Zapadnog Balkana u EU, ali tako da kompanije i privrede tih zemalja počnu odmah da osećaju boljitak.

BEOGRAD - Predsednik PKS Marko Čadež rekao je danas u Sofiji da Asocijacija evropskih komora, Evrokomora, podržava što bržu integraciju zemalja Zapadnog Balkana u EU, ali tako da kompanije i privrede tih zemalja počnu odmah da osećaju boljitak.

Čadež je to preneo učesnicima panela "Jačanje rasta kroz javno-privatno partnerstvo" na Svetskom ekonomskom forumu u Sofiji, a Tanjugu je izjavio da ta njegova poruka znači da, ako se dogovorimo za neki e-sertifikat ili ako Srbija ispuni zahteve koje je propisala EU, "dajte da odmah to počnemo da primenjujemo, a ne da čekamo da postanemo članica EU, da bismo počeli da primenjujemo nešto što smo dogovorili danas".Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane