Malezija: Bivšem premijeru oduzeti luksuzni predmeti

Malezijska policija konfiskovala je 284 firmiranih tašni, 72 torbe u kojima se nalazio novac, nakit i druge vrednosti u sklopu istrage pokrenute protiv bivšeg premijera Nadžiba Razaka zbog korupcije i pranja novca.

18 Maj 2018 09:10

KUALA LUMPUR - Malezijska policija konfiskovala je 284 firmiranih tašni, 72 torbe u kojima se nalazio novac, nakit i druge vrednosti u sklopu istrage pokrenute protiv bivšeg premijera Nadžiba Razaka zbog korupcije i pranja novca.

Šef policije za privredni kriminal Amar Sing kazao je da su predmeti oduzeti iz Nadžibovog stana u Kuala Lumpuru, a u okviru istrage o korupciji u državnom fondu, koju istražuju i SAD i druge države, prenosi AP.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Malezijska policija konfiskovala je 284 firmiranih tašni, 72 torbe u kojima se nalazio novac, nakit i druge vrednosti u sklopu istrage pokrenute protiv bivšeg premijera Nadžiba Razaka zbog korupcije i pranja novca. Šef policije za privredni kriminal Amar Sing kazao je da su predmeti oduzeti iz Nadžibovog stana u Kuala Lumpuru, a u okviru istrage o korupciji u državnom fondu, koju istražuju i SAD i druge države, prenosi AP. (AP Photo/Sadiq Asyraf, Vincent Thian)

vrh strane