Podršku Maduru pružili Maradona i Erdogan

Predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru podršku na izborima, koji se održavaju u nedelju, pružili su danas slavni argentinski fudbaler Dijego Maradona i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan.

18 Maj 2018 09:13

KARAKAS - Predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru podršku na izborima, koji se održavaju u nedelju, pružili su danas slavni argentinski fudbaler Dijego Maradona i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan.

Agencija Rojters navela je da su izbori u Venecueli smatraju nefer kao i da SAD, EU i veliki broj zemalja Latinske Amerike kritikuju izbore u kojima se očekuje reizbor levičara Madura, na još jedan predsednički mandat od šest godina.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru podršku na izborima, koji se održavaju u nedelju, pružili su danas slavni argentinski fudbaler Dijego Maradona i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan. Agencija Rojters navela je da su izbori u Venecueli smatraju nefer kao i da SAD, EU i veliki broj zemalja Latinske Amerike kritikuju izbore u kojima se očekuje reizbor levičara Madura, na još jedan predsednički mandat od šest godina.AP Photo/Julio Colmenarez; Ariana Cubillos

vrh strane