U toku procena šteta od nevremena u više opština

Jako nevreme koje je pogodilo Srbiju napravilo je veliku materijalnu štetu, u više opština je proglašena situacija, a posledice će biti poznate kada stignu rezultati Komisija za procenu štete koje su na terenu.

14 Jun 2018 14:12

BEOGRAD - Jako nevreme koje je pogodilo Srbiju napravilo je veliku materijalnu štetu, u više opština je proglašena situacija, a posledice će biti poznate kada stignu rezultati Komisija za procenu štete koje su na terenu.

Nevreme praćeno velikom količinom grada nanelo je veliku štetu voću i usevima, a prema rečima predsednika opštine Ljig Dragana Lazarevića u Kačerskom kraju došlo je do urušavanja mosta zbog čega je nekoliko domaćinstava odsečeno...


U Topoli proglašena vanredna situacija zbog nevremena

Štab za vanredne stuacije Opštine Topola odlučio je jutros da na teritoriji te opštine proglasi vanrednu situaciju, usled nevremena praćenog velikom količinom grada i kiše.

Na vanrednoj sednici Štaba za vanredne situacije odmah su razmatrane i aktivnosti koje se moraju preduzeti zbog elementarne nepogode koja je zahvatila ovu šumadijsku opštinu, a koja je izazvala veliku štetu na objektima, usevima i voćnjacima...

Foto Tanjug/ Video,arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane