Mihajlović i RZZD o izgradnji novog dispečerskog centra

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa delegacijom kompanije “RZZD internešenel” o završetku preostalih projekata iz ruskog kredita za modernizaciju železnice i novom projektu izgradnje dispečerskog centra na železnici.

14 Jun 2018 12:45
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa delegacijom kompanije “RŽD internešenel” o završetku preostalih projekata iz ruskog kredita za modernizaciju železnice i novom projektu izgradnje dispečerskog centra na železnici.

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa delegacijom kompanije “RZZD internešenel” o završetku preostalih projekata iz ruskog kredita za modernizaciju železnice i novom projektu izgradnje dispečerskog centra na železnici.

Mihajlovićeva je zahvalila kompaniji RZZD na uspešnoj saradnji na do sada realizovanim projektima i naglasila da je jedan od ciljeva u okviru modernizacije železnice izgradnja novog dispečerskog centra, koji će omogućiti da se saobraćaj na rekonstruisanim i modernizovanim prugama odvija maksimalno efikasno.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ZORANA MIHAJLOVIC SA DELEGACIJOM RZZD

vrh strane