Adžić: Nema uslova za povratak u parlament

Deo crnogorska opozicije će nastaviti sa bojkotom parlamenta jer, od oktoba 2016. nije ispunjen nijedan zahtev, te stoga nema uslova za njihov povratak, izjavio je potpredsednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić.

12 Jul 2018 10:19

PODGORICA - Deo crnogorska opozicije će nastaviti sa bojkotom parlamenta jer, od oktoba 2016. nije ispunjen nijedan zahtev, te stoga nema uslova za njihov povratak, izjavio je potpredsednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić.

"A za nas data reč ima težinu zakona. Svakako da bi naše dalje delovanje imalo mnogo veću težinu da se pojedine partije nisu bezuslovno vratile u parlament i time olakšale poziciju vladajućoj koalidiji. I pored toga, mi ćemo istrajati u nastojanju da sprovedemo plan koji su prepoznali i svesrdno podržali komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han, visoka predstavnica EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku i potpredsednica Evropske komisije Federika Mogerini, kao i predstavnici drugih važnih međunarodnih institucija u Crnoj Gori", ukazao je Adžić za podgorički Dan.

Foto jutjub

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane