Cerar srećan - Melanija Tramp nije zaboravila slovenački

Slovenački premijer Miro Cerar oduševljen je jer američka prva dama Melanija Tramp nije zaboravila da govori maternji, slovenački jezik.

13 Jul 2018 09:26

LJUBLJANA - Slovenački premijer Miro Cerar oduševljen je jer američka prva dama Melanija Tramp nije zaboravila da govori maternji, slovenački jezik.

"Možemo da budemo ponosni što je prva dama SAD iz Slovenije i da nije zaboravila slovenački jezik. Naprotiv, vrlo dobro govori slovenački i uvek je vesela kad može da razgovara o našoj domovini", rekao je Cerar posle samita NATO u Briselu na kojem je američki predsednik Donald Tramp poveo i svoju suprugu Melaniju, prenela je Fena.


Geoff Pugh / Pool via AP

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Slovenački premijer Miro Cerar oduševljen je jer američka prva dama Melanija Tramp nije zaboravila da govori maternji, slovenački jezik. "Možemo da budemo ponosni što je prva dama SAD iz Slovenije i da nije zaboravila slovenački jezik. Naprotiv, vrlo dobro govori slovenački i uvek je vesela kad može da razgovara o našoj domovini", rekao je Cerar posle samita NATO u Briselu na kojem je američki predsednik Donald Tramp poveo i svoju suprugu Melaniju, prenela je Fena. (AP Photo/ Virginia Mayo, Francois Mori, Tatyana Zenkovich/ pool photo via AP, Ludovic Marin, Pool via AP)

vrh strane