Brnabić: Srbija ima talenat za novo doba

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu i gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu osvajanje medalja na 59. međunarodnoj Olimpijadi iz matematike u Rumuniji i istakla da su oni najbolji primer da Srbija ima talenat za novo doba.

13 Jul 2018 13:34

BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu i gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu osvajanje medalja na 59. međunarodnoj Olimpijadi iz matematike u Rumuniji i istakla da su oni najbolji primer da Srbija ima talenat za novo doba.

„Najsrdačnije čestitam učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu Aleksi Milojeviću i Pavlu Martinoviću na osvojenom zlatnom odličju, Igoru Medvedevu i Jeleni Ivančić na osvojenom srebrnom, a Jovanu Toromanoviću iz Matematičke gimnazije u Beogradu i Nikoli Pavloviću iz gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada, na osvajanju bronzane medalje na Matematičkoj olimpijadi u Rumuniji", navela je premijerka.


Foto Tanjug/S.Radovanović, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane