Završena javna rasprava o Zakonu o rodnoj ravnopravnost

Javna rasprava o Nacrtu zakona o rodnoj ravnopravnosti je završena, a predloženi zakonski akt na jesen će se naći u redovnoj skupštinskoj proceduri, izjavila je danas ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović i izrazila uverenje da će Zakon biti usvojen do kraja godine.

13 Jul 2018 17:12
Javna rasprava o Nacrtu zakona o rodnoj ravnopravnosti je završena, a predloženi zakonski akt na jesen će se naći u redovnoj skupštinskoj proceduri, izjavila je danas ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Ðukić Dejanović i izrazila uverenje da će Zakon biti usvojen do kraja godine.

BEOGRAD - Javna rasprava o Nacrtu zakona o rodnoj ravnopravnosti je završena, a predloženi zakonski akt na jesen će se naći u redovnoj skupštinskoj proceduri, izjavila je danas ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović i izrazila uverenje da će Zakon biti usvojen do kraja godine.

Ona je navela da je predloženi Zakon prošao pet javnih rasprava, a to što je bilo različitih mišljenja i polemika, kako kaže, moglo je samo da doprinese kvalitetu zakonskog akta.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

SLAVICA DJUKIC DEJANOVIC

vrh strane