U utorak novo vanredno zasedanje parlamenta

Poslanici Skupštine Srbije u utorak, 17. jula, počeće vanredno zasedanje na kome će razmatrati više zakonskih predloga među kojima i predloge zakona o presađivanju ljudskih organa, o ljudskim ćelijama i tkivima, kao i izmene Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama.

13 Jul 2018 14:26

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije u utorak, 17. jula, počeće vanredno zasedanje na kome će razmatrati više zakonskih predloga među kojima i predloge zakona o presađivanju ljudskih organa, o ljudskim ćelijama i tkivima, kao i izmene Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama.

Na sednici, koju je zakazala predsednica parlamenta Maja Gojković na zahtev 154 narodna poslanika, na dnevnom redu su i Predlog zakona o potvrđivanju Dodatnog protokola između Republike Srbije i Međunarodne agencije za atomsku energiju uz Sporazum između Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Međunarodne agencije za atomsku energiju o primeni garantija u vezi sa Ugovorom o neširenju nuklearnog oružja, koje je podnela Vlada, saopšteno je iz parlamenta.


Foto Tanjug/ Z. Žestić, ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane