Vulin: Pred nama su teška vremena, ne plaše, ali brinu

Svečanost povodom završetka školovanja 61. klase Generaštabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane i 7. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane održana je danas u Skupštini Srbije, a ministar odbrane Alekndar Vulin je tim povodom uručio oficirske sablje trojici prvorangiranih oficira 61. klase...

13 Jul 2018 16:07
Svečanost povodom završetka školovanja 61. klase Generaštabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane i 7. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane održana je danas u Skupštini Srbije, a ministar odbrane Alekndar Vulin je tim povodom uručio oficirske sablje trojici prvorangiranih oficira 61. klase i značje sa podlogom polaznicima VSBO.

BEOGRAD - Svečanost povodom završetka školovanja 61. klase Generaštabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane i 7. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane održana je danas u Skupštini Srbije, a ministar odbrane Alekndar Vulin je tim povodom uručio oficirske sablje trojici prvorangiranih oficira 61. klase i značje sa podlogom polaznicima VSBO.

Vulin je na svečanosti poručio da Srbija, njena vojska i narod jesu prijatelji svakoga ko iskreno želi mir, ali da sluge nisu nigde i nikome i znaju, kako kaže, bolje od mnogih koliko vredi mir.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane