Šešelj: Imam dokaze za obnovu postupka za ubistvo Đinđića

Lider radikala Vojislav Šešelj rekao je danas će se zajedno sa odbranom osuđenih za ubistvo premijera Zorana Đinđića založiti za ponavljanje krivičnog postupka u tom slučaju, tvrdeći da je tu bilo bitnih kršenja Zakona o krivičnom postupku i da za to ima dokaze.

13 Jul 2018 17:36
Lider radikala Vojislav Šešelj rekao je danas će se zajedno sa odbranom osudijenih za ubistvo premijera Zorana Ðinđića založiti za ponavljanje krivičnog postupka u tom slučaju, tvrdeći da je tu bilo bitnih kršenja Zakona o krivičnom postupku i da za to ima dokaze.

BEOGRAD - Lider radikala Vojislav Šešelj rekao je danas će se zajedno sa odbranom osudijenih za ubistvo premijera Zorana Đinđića založiti za ponavljanje krivičnog postupka u tom slučaju, tvrdeći da je tu bilo bitnih kršenja Zakona o krivičnom postupku i da za to ima dokaze.

"Suđenja su bila režirana, nameštena i te presude ne mogu da opstanu. Nata Mesarović nije mogla biti predsednik sudskog veća (Posebnog odeljenja Okružnog suda) u tom slučaju, jer je prethodno bila izbrana za sudiju Vrhovnog suda, a onda joj je Vida Petrović Škero (predsednica Vrhovnog suda) dala rešenje na godinu dana da radi u Okružnom sudu", rekao je Šešelj novinarima ispred Specijalnog suda.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane