Japan: Srušio se helikopter, najmanje dve osobe poginule

Najmanje dve ošobe su poginule, a stanje još sest ošoba koje su pronađene na licu mesta gde se srušio spasilački helikopter u planinskom području u centralnom delu Japana, za sada je nepoznato, dok se deveta osoba vodi kao nestala, izjavio je zvaničnik prefekture Gunma.

10 Avgust 2018 12:18

TOKIO - Spasilački helikopter japanske Gunma prefekture sa devet osoba izgubio je kontakt sa kontrolom letenja i pretpostavlja se da se ili srušio ili negde prinudno sleteo, saopštila je danas policija.

Među osobama koje su bile u helikopteru su zvaničnici Uprave za katastrofe i pet vatrogasaca koji su trebali da procene trasu puta na granici prefektura Gunma i Nagano, koja treba da bude otvorena u nedelju, prenosi Kjodo.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Najmanje dve osobe su poginule, a stanje još šest osoba koje su pronađene na licu mesta gde se srušio spasilački helikopter u planinskom području u centralnom delu Japana, za sada je nepoznato, dok se deveta osoba vodi kao nestala, izjavio je zvaničnik prefekture Gunma. Spasilački helikopter japanske Gunma prefekture sa devet osoba izgubio je kontakt sa kontrolom letenja sat vremena nakon poletanja, preneo je AP. (Akiko Matsushita/Kyodo News via AP, Gunma Prefectural Fire Safety Division via AP)

vrh strane