U okviru posete Kini sastanak i sa predstavnicima Alibabe

Delegacija Republike Srbije će u ponedeljak biti u zvaničnoj poseti Kini, u okviru koje će 18. septembra biti održan sastanak sa predstavnicima "Alibaba grupe" na temu realizacije onoga što je dogovoreno prilikom sastanka koji je održan u decembru prošle godine, a tiče se elektronskog plaćanja i online turizma.

14 Septembar 2018 15:46
Delegacija Republike Srbije će u ponedeljak biti u zvaničnoj poseti Kini, u okviru koje će 18. septembra biti održan sastanak sa predstavnicima "Alibaba grupe" na temu realizacije onogo što je dogovoreno prilikom sastanka koji je održan u decembru prošle godine, a tiče se elektronskog plaćanja i online turizma.

BEOGRAD - Delegacija Republike Srbije će u ponedeljak biti u zvaničnoj poseti Kini, u okviru koje će 18. septembra biti održan sastanak sa predstavnicima "Alibaba grupe" na temu realizacije onoga što je dogovoreno prilikom sastanka koji je održan u decembru prošle godine, a tiče se elektronskog plaćanja i online turizma.

Kako je navela državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić za Tanjug "Alibaba" i Ministarstvo su uspostavili saradnju, koja se pre svega bazira na uspostavljanju elektronskog plaćanja Alipay u Srbiji.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane