Osvežen mural za prvi rođendan šoping centra Rajićeva

Rajićeva šoping centar, koji se nalazi u centru Beograda, proslavio je danas prvi rođendan otkrivanjem osveženog murala NA OBLIŽNJOJ ZGRADI u Rajićevoj ulici, koji je nastao 1984. godine kao autorsko delo profesora Čedomira Vasića i grupe njegovih studenata sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu.

14 Septembar 2018 19:25
Rajićeva šoping centar, koji se nalazi u centru Beograda, proslavio je danas prvi rođendan otkrivanjem osveženog murala u Rajićevoj ulici, koji je nastao 1984. godine kao autorsko delo profesora Čedomira Vasića i grupe njegovih studenata sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu.

BEOGRAD - Rajićeva šoping centar, koji se nalazi u centru Beograda, proslavio je danas prvi rođendan otkrivanjem osveženog murala na obližnjoj zgradi u Rajićevoj ulici, koji je nastao 1984. godine kao autorsko delo profesora Čedomira Vasića i grupe njegovih studenata sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu.

Restauraciju murala u Rajićevoj ulici radio je tim studenata Fakulteta likovne umetnosti u Beogradu predvođen profesorkom Vesnom Knežević.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ALONA FISER KAM

vrh strane