Počeo Oktoberfest 2018, dva dana Bavarske tradicije u NS

Novosadski Oktoberfest 2018 sinoć je zvanično otvoren u Master centru Novosadskog sajma, a gradonačelnik Miloš Vučević je rekao da je svake godine sve više izlagača, vise zanatskih pivara, da je prošle godine bilo 15 hiljada posetilaca, a ja da očekuje da ove godine rekord bude oboren.

20 Oktobar 2018 09:29
Novosadski Oktoberfest 2018 večeras je zvanično otvoren u Master centru Novosadskog sajma, a gradonačelnik Miloš Vučević je rekao da je sveke godine sve više izlagača, vise zanatskih pivara, da je prošle godine bilo 15 hiljada posetilaca, a ja da očekuje da ove godine rekord bude oboren.

NOVI SAD- Novosadski Oktoberfest 2018 sinoć je zvanično otvoren u Master centru Novosadskog sajma, a gradonačelnik Miloš Vučević je rekao da je svake godine sve više izlagača, vise zanatskih pivara, da je prošle godine bilo 15 hiljada posetilaca, a ja da očekuje da ove godine rekord bude oboren.

"Ponosan sam što je Novi Sad dovoljno veliki da prihvata nove ideje, hrabar da se ne plaši promena i spreman da stvara nove događaje i pre svega, što je bogat ljudima koji imaju ideje i vizije", rekao je Vučević.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

OKTOBAR FEST

vrh strane