Uhapšeno 14 osoba zbog utaje poreza i pranja novca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave kriminalističe policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Poreskom policijom i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su 14 osoba...

10 Novembar 2018 13:38
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave kriminalističe policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Poreskom policijom i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su 14 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, poreska utaja, zloupotreba položaja odgovornog lica i pranje novca.

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave kriminalističe policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Poreskom policijom i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su 14 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, poreska utaja, zloupotreba položaja odgovornog lica i pranje novca.

"Blic" prenosi da su uhapšeni su A. K. (1963), iz Beograda, osumnjičen da je organizator grupe, i M. M. (1956), B. T. (1980), Z. D. (1991), P. V. (1953), D. M. (1973) i V. B. (1982), svi iz Beograda, osumnjičeni da su pripadnici ove grupe.


Foto Tanjug/MUP, ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane