Krihbaum: Jesmo uzdržani, ali ne i protiv da se diskutuje

Nemačka je uzdržana po pitanju inicijative za razmenu teritorija kao rešenja za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, ali, ako bi to bio deo paketa za rešenje, o tome treba diskutovati, rekao je danas predsedavajući Odbora za evropske poslove nemačkog Bundestaga Ginter Krihbaum.

15 Novembar 2018 17:46
Nemačka je uzdržana po pitanju inicijative za razmenu teritorija kao rešenja za normalizaciju odnosa Beograda I Prištine, ali, ako bi to bio deo paketa za rešenje, o tome treba diskutovati, rekao je danas predsedavajući Odbora za evropske poslove nemačkog Bundestaga Ginter Krihbaum.

BEOGRAD - Nemačka je uzdržana po pitanju inicijative za razmenu teritorija kao rešenja za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, ali, ako bi to bio deo paketa za rešenje, o tome treba diskutovati, rekao je danas predsedavajući Odbora za evropske poslove nemačkog Bundestaga Ginter Krihbaum.

Nemački zvaničnik, inače blizak saradnik kancelarke Angele Merkel, rekao je novinarima nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da je čuo za taj predlog.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

GINTER KRIHBAUM

vrh strane