Nedimović: Vodoprivredni objekti strateški važni za državu

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović obišao je danas radove na prvoj fazi rekonstrukcije brane Busur koja je oštećena u poplavama juna ove godine i poručio da su svi vodoprivredni objekti u Srbiji od strateške važnosti za opstanak stanovništva i privrede.

04 Decembar 2018 14:16
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović obišao je danas radove na prvoj fazi rekonstrukcije brane Bosur koja je oštećena u poplavama juna ove godine i poručio da su svi vodoprivredni objekti u Srbiji od strateške važnosti za opstanak stanovništva i privrede.

PETROVAC NA MLAVI - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović obišao je danas radove na prvoj fazi rekonstrukcije brane Busur koja je oštećena u poplavama juna ove godine i poručio da su svi vodoprivredni objekti u Srbiji od strateške važnosti za opstanak stanovništva i privrede.

Nedimović je tom prilikom rekao da je vrednost radova na brani 186,6 miliona dinara i podsetio da je početak radova bio u oktobru ove godine, a da je rok za završetak obnove brane 270 dana.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

GORAN PUZOVIC, BRANISLAV NEDIMOVIC

vrh strane