Mihajlović: U toku decembra javni poziv za obilaznicu oko Leskovca

U toku decembra biće raspisan javni poziv za obilaznicu oko Leskovca, a očekuje se da će radovi na obilaznici početi u aprilu sledeće godine, dogovoreno je danas na sastanku ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović i gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

04 Decembar 2018 14:25
U toku decembra biće raspisan javni poziv za obilaznicu oko Leskovca, a očekuje se da će radovi na obilaznici početi u aprilu sledeće godine, dogovreno je danas na sastanku ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović i gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića .

VLADIČIN HAN/KRIŽINCE - U toku decembra biće raspisan javni poziv za obilaznicu oko Leskovca, a očekuje se da će radovi na obilaznici početi u aprilu sledeće godine, dogovoreno je danas na sastanku ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović i gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića .

Sastanku je prisustvovao i načelnik Jablaničkog okruga Božidar Stojiljković, a Mihajlovićeva je posle sastanka navela da je Vlada Srbije i ministarstvo koje predvodi samo za održavanje puteva u taj okrug u poslednje tri godine uložila preko dve milijarde dinara.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane