Mihajlović u Grdelici: Zbog gradnje autoputa trpe meštani

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas naselje Grdelica u opštini Leskovac i zahvalila meštanima što su izdržali sve ono što izgradnja autoputa nosi sa sobom.

06 Decembar 2018 10:42
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas naselje Grdelica u opštini Leskovac i zahvalila meštanima što su izdržali sve ono što izgradnja autoputa nosi sa sobom. Sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem i direktorom Koridora Srbije Zoranom Babićem, Mihajlovićeva je obišla rekonstruisanu Ulicu Bore Pešića u Grdelici i navela da, dok se gradi jedan autoput, najteže je meštanima okolnih mesta duž tog puta.

GRDELICA - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas naselje Grdelica u opštini Leskovac i zahvalila meštanima što su izdržali sve ono što izgradnja autoputa nosi sa sobom.

Sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem i direktorom Koridora Srbije Zoranom Babićem, Mihajlovićeva je obišla rekonstruisanu Ulicu Bore Pešića u Grdelici i navela da, dok se gradi jedan autoput, najteže je meštanima okolnih mesta duž tog puta.

FOTO TANJUG/ KABINET POTPREDSEDNICE VLADE, MINISTARSTVO GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE/ M. MIRČETIĆ/ nrKompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane