Potrebno povećati broj inspektora za 25 odsto

Inspektori sanitarne, tržišne, upravne i inpekcije rada počeli su sa obukom za korišćenje platforme e-inspektor, koja će, u skladu sa ciljem digitalizacije celokupne javne uprave, doprineti bržem i efikasnijem radu i smanjiti mogućnost korupcije.

06 Decembar 2018 12:14
Naš fokus su obrazovanje i škole, a ne oružje i vojska, poručila je danas predsednica vlade Ana Brnabić i istakla da ni juče, ni nikada ranije nije pozivala na rat, kako su to interpretirali pojedini strani mediji, već na mir i stabilnost.

BEOGRAD - Inspektori sanitarne, tržišne, upravne i inpekcije rada počeli su sa obukom za korišćenje platforme e-inspektor, koja će, u skladu sa ciljem digitalizacije celokupne javne uprave, doprineti bržem i efikasnijem radu i smanjiti mogućnost korupcije.

Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar državne uprave i lokalne samuoprave Branko Ružić obišli su danas inspektore koji prolaze obuku u Srpsko-korejskom informatičko-pristupnom centru i poručili da će sledeće godine građani u mnogo većoj meri osetiti korist od digitalizacije javne uprave.

FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bg

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

OBUKA ZA KORISCENJE SOFTVERA

vrh strane