Sutra je 19. Noć knjige

U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, sutra će od 17 časova do ponoći biti održana 19. Noć knjige, u 28 gradova i na 57 lokacija.

13 Decembar 2018 11:32

BEOGRAD - U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, sutra će od 17 časova do ponoći biti održana 19. Noć knjige, u 28 gradova i na 57 lokacija.

Manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje je prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih i stranih autora, knjige za decu, knjige drugih izdavača i sjajan program poklona.


Noć knjige u Jagodini: Učlanjenje u biblioteku 40 odsto niže do 31.12.

Narodna biblioteka "Radisav Nikčević" u Jagodini odlučila je da povodom tradicionalne kulturne manifestacije 18."Noć knjige", koja se održava sutra, godišnju članarinu smanji za 40 odsto, građanima koji se u biblioteku učlane od 14. do 31.decembra.

Za one koji se u tom periodu, učlane u biblioteku, godišnja članarina će biti 300, umesto 500 dinara a cena porodične godišnje članarine biće 500 dinara, saopštilo je danas Odeljenje za kulturno - obrazovne programe i posticanje čitanja Narodne biblioteke.


Foto Tanjug/D.Aničić, ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane