Uklonjen deo krana,krivične prijave protiv odgovornih

Opasnost od padanja krana na gradilištu u Takovskoj ulici otklonjena je rano jutros, a saobraćaj je u ovom delu grada ponovo uspostavljen, rekao je gradski seketar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

19 Decembar 2018 13:01

BEOGRAD - Opasnost od padanja krana na gradilištu u Takovskoj ulici otklonjena je rano jutros, a saobraćaj je u ovom delu grada ponovo uspostavljen, rekao je gradski seketar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš i dodao da ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" pokušavaju da saniraju kvar kako bi građani u tom delu grada što pre dobili vodu.

Kako je naveo, Sekretarijat za inspekcijske poslove i ''Beogradski vodovod i kanalizacija'' podneće krivične prijave protiv odgovornih koji su postavkom krana ugrozili instalacije koje se nalaze ispod njega.


BG: Uklonjen kran u Takovskoj ulici, autobusi ponovo saobraćaju

Nakon više od 20 sati, deo Takovske ulice koji je bio zatvoren zbog krana koji se nakrivio, pušten je u saobraćaj, kako za vozila tako i za pešake.

Stanovnici koji su juče evakuisani, mogu da se vrate u svoje domove, ali okolne zgrade još nemaju vodu, preneo je RTS.

Foto jutjub/printskrin

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane