Vesić: Ðilas je ne samo najveći lopov već i najveći lažov

Član Predsedništva SNS-a Goran Vesić izjavio je večeras da od izjave bivšeg gradonačenika Dragana Đilasa da u vreme kada je on bio na čelu grada nijedna linija gradskog prevoza nije skraćena "veću laž nikada nije čuo", jer izgleda stvarno misli da su svi zaboravili saobraćajni kolaps 2012, 2011. i 2009. u vreme snežnih padavina.

10 Jan 2019 22:35
Član Predsedništva SNS-a Goran Vesić izjavio je večeras da od izjave bivšeg gradonačenika Dragana Ðilasa da u vreme kada je on bio na čelu grada nijedna linija gradskog prevoza nije skraćena "veću laž nikada nije čuo", jer izgleda stvarno misli da su svi zaboravili saobraćajni kolaps 2012, 2011. i 2009. u vreme snežnih padavina.

BEOGRAD - Član Predsedništva SNS-a Goran Vesić izjavio je večeras da od izjave bivšeg gradonačenika Dragana Đilasa da u vreme kada je on bio na čelu grada nijedna linija gradskog prevoza nije skraćena "veću laž nikada nije čuo", jer izgleda stvarno misli da su svi zaboravili saobraćajni kolaps 2012, 2011. i 2009. u vreme snežnih padavina.

"Đilas stvarno misli da smo zaboravili 2012, 2011. i 2009. kada je za vreme snežnih padavina bio haos u Beogradu, baš u vreme kada je ovaj lopov bio gradonačelnik", rekao je u izjavi za Tanjug Vesić, ocenivši da se, iako se odavno zna da je Đilas "najveći lopov u srpskoj politici", od večeras zna da je i "najveći licemer i lažov".


Foto Tanjug/ S.Radovanović, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane