Jurić: Veliko ohrabrenje, važno da ne ostane prazna priča

Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će biti uvedena doživotna kazna zatvora za najteža krivična dela, predstavlja veliko ohrabrenje i daje nadu da će se to desiti u najkraćem roku, kaže osnivač Fondacije ''Tijana Jurić'' i pokretač inicijative o izmeni Krivičnog zakonika Igor Jurić.

12 Jan 2019 15:01
Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će biti uvedena doživotna kazna zatvora za najteža krivična dela, predstavlja veliko ohrabrenje i daje nadu da će se to desiti u najkraćem roku, kaže osnivač Fondacije ````Tijana Jurić```` i pokretač inicijative o izmeni Krivičnog zakonika Igor Jurić.

NOVI SAD - Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će biti uvedena doživotna kazna zatvora za najteža krivična dela, predstavlja veliko ohrabrenje i daje nadu da će se to desiti u najkraćem roku, kaže osnivač Fondacije ''Tijana Jurić'' i pokretač inicijative o izmeni Krivičnog zakonika Igor Jurić.

On je istakao da je sada najbitnije da "sve ne ostane samo prazna priča" i izrazio je nadu da će taj zakon biti izmenjen u naredna dva meseca.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane