Đukić:Još ima dece koja nisu u obrazovnom sistemu

U Srbiji još uvek ima dece koja nisu u obrazovnom sistemu, koja su izložena teškom fizičkom poslu i dece na ulici, izjavila je ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku i predsednica Saveta za prava deteta Vlade Srbije Slavica Đukić Dejanović.

12 Februar 2019 12:13
U Srbiji još uvek ima dece koja nisu u obrazovnom sistemu, koja su izložena teškom fizičkom poslu i dece na ulici, izjavila je ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku i predsednica Saveta za prava deteta Vlade Srbije Slavica Ðukić Dejanović koja je danas govorila na šestoj sednici tog saveta, održanoj u Palati Srbija.

BEOGRAD - U Srbiji još uvek ima dece koja nisu u obrazovnom sistemu, koja su izložena teškom fizičkom poslu i dece na ulici, izjavila je ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku i predsednica Saveta za prava deteta Vlade Srbije Slavica Đukić Dejanović koja je danas govorila na šestoj sednici tog saveta, održanoj u Palati Srbija.

Ona je podsetila da je funkcija tog saveta da vladi i resornim ministrima predlaže određene altivnosti i navela da će na današnjoj sednici biti reči o pravima deteta, dečijim brakovima...


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

NADJAT MDJID MAALA

vrh strane