Janjić: Izbori su dobar izbor u ovom trenutku

Vanredni parlamentarni izbori doveli bi do ubrzanja i 'sazrevanja' političke odluke i platforme Srbije za pregovore o Kosovu i Metohiji, smatra politički analitičar Dušan Janjić uz ocenu da bi održavanje izbora uticalo i na smirivanje unutrašnjih političkih tenzija i pregrupisavanje na domaćoj političkoj sceni.

20 Februar 2019 15:30
Vanredni parlamentarni izbori doveli bi do ubrzanja i ``sazrevanja`` političke odluke i platforme Srbije za pregovore o Kosovu i Metohiji, smatra politički analitičar Dušan Janjić uz ocenu da bi održavanje izbora uticalo i na smirivanje unutrašnjih političkih tenzija i pregrupisavanje na domaćoj političkoj sceni.

BEOGRAD - Vanredni parlamentarni izbori doveli bi do ubrzanja i 'sazrevanja' političke odluke i platforme Srbije za pregovore o Kosovu i Metohiji, smatra politički analitičar Dušan Janjić uz ocenu da bi održavanje izbora uticalo i na smirivanje unutrašnjih političkih tenzija i pregrupisavanje na domaćoj političkoj sceni.

''Ako već postoje protesti protiv vlasti i zahtevi da se ide na izbore, onda je najbolje da se sve to izmeri na izborima. Sve drugo je politička manipulacija'', rekao je Janjić za Tanjug.

Foto Tanjug D.Kujundžić

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

DUSAN JANJIC

vrh strane