Slovenija posvećena misiji CEI i evropskim integracijama

U razgovorima tokom jučerašnje posete delagacije Centralno-evropske inicijative (CEI) Sloveniji sa visokim zvaničnicima ove države potvrđena je uloga Slovenije kao veoma proaktivnog člana CEI-a, koja je visoko posvećena podršci misiji evropskih integracija i održivog razvoja kroz politički dijalog i aktivnosti vezane za projekte.

20 Februar 2019 17:46

TRST- U razgovorima tokom jučerašnje posete delagacije Centralno-evropske inicijative (CEI) Sloveniji sa visokim zvaničnicima ove države potvrđena je uloga Slovenije kao veoma proaktivnog člana CEI-a, koja je visoko posvećena podršci misiji evropskih integracija i održivog razvoja kroz politički dijalog i aktivnosti vezane za projekte.

Generalni sekretar Roberto Antonione i delegacija Izvršnog sekretarijata CEI-a posetili su 19. februara Sloveniju i sastali se s ministrom inostranih poslova Mirom Cerarom i državnim sekretarom u Ministarstvu inostranih poslova Simonom Leskovar, kao i sa predsednikom Narodne skupštine Slovenije Dejanom Židanom, načelnikom i članovima slovenačke delegacije u CEI kao i sa generalnim direktorom Privredne komore Slovenije, navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Foto pixabay ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane