Rekordna zaplena marihuane - 1,1 tone na prelazu Gradina

Na izlazu graničnog prelaza Gradina,prema Bugarskoj, sinoć je sprečen pokušaj krijumčarenja rekordne količine marihuane, teške oko 1,1 tone, saopštila je Uprava carina Srbije.

16 Mart 2019 08:01
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji s Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA) i Upravom carina, a uz koordinaciju Tužilaštva za organizovani kriminal, zaplenili su 1,1 tonu marihuane i uhapsili petočlanu organizovanu kriminalnu grupu.

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji s Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA) i Upravom carina, a uz koordinaciju Tužilaštva za organizovani kriminal, zaplenili su 1,1 tonu marihuane i uhapsili petočlanu organizovanu kriminalnu grupu.

Kako je saopštio MUP Srbije, zbog postojanje osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su Z. R. (1985) iz Bačke Topole, N. M. (1992) iz Lovćenca, M. T. (1980) iz Vrbasa, kao i N. G. (1991) i D. D. (1988) iz Beograda.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane