Ugovor sa EIB o 22 miliona evra podrške najugroženijim opštinama

Ministar finansija Siniša Mali i šef divizije Evopske investicione banke za Sloveniju, Hrvatsku i Zapadni Balkan Mateo Rivelini potpisali su danas ugovor od 22 miliona evra kredita za infrastrukturne projekte u najnerazvijenijim opštinama u Srbiji.

15 April 2019 12:53
Ministar finansija Srbije Siniša Mali i šef divizije Evopske investicione banke (EIB) za Sloveniju, Hrvatsku i Zapadni Balkan Mateo Rivelini potpisali su danas u Beogradu ugovor od 22 miliona evra kredita za infrastrukturne projekte u najnerazvijenijim opštinama u Srbiji.

BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali i šef divizije Evopske investicione banke za Sloveniju, Hrvatsku i Zapadni Balkan Mateo Rivelini potpisali su danas ugovor od 22 miliona evra kredita za infrastrukturne projekte u najnerazvijenijim opštinama u Srbiji.

U cilju podizanja infrastrukturnog kapaciteta jedinica lokalnih samouprava, standarda i kvaliteta života građana, kao i podrške lokalnom ekonomskom razvoju, Vlada Srbije, zajedno sa EIB i Misijom Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji, pokreću pogram "Partnerstvo za program lokalnog razvoja", čija je ukupna vrednost 30 miliona evra.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

SEM FABRICI

vrh strane