Dečje Vaskršnje čarolije ispred Konaka knjeginje Ljubice

Tradicionalna manifestacija "Dečje Vaskršnje čarolije" u okviru koje su deca iz Srbije i regiona oslikavala jaja održana je danas na platou ispred Konaka knjeginje Ljubice, a učesnike ''likovne kolonije'' obišao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

24 April 2019 12:01
Tradicionalna manifestacija "Dečje Vaskršnje čarolije" u okviru koje su deca iz Srbije i regiona oslikavala jaja održana je danas na platou ispred Konaka knjeginje Ljubice, a učesnike ````likovne kolonije```` obišao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

BEOGRAD - Tradicionalna manifestacija "Dečje Vaskršnje čarolije" u okviru koje su deca iz Srbije i regiona oslikavala jaja održana je danas na platou ispred Konaka knjeginje Ljubice, a učesnike ''likovne kolonije'' obišao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

U bojenju jaja i crtanju likovnih radova posvećenih Vaskrsu učestvovalo je više od 50 mališana predškoloskog uzrasta i učenika osnovnih i srednjih škola iz Beograda, Niša, Jagodine, sa Kosova i Metohije, ali iz Republike Srpske i Severne Makedonije.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane